Головна  →  Новини  →  18 березня 2024

Всеукраїнська літературно-мистецька премія «Київська книга року» 2024

Всеукраїнська літературно-мистецька премія «Київська книга року» 2024

Всеукраїнська літературно-мистецька премія «Київська книга року» 2024

Інститут політико-правових та релігійних досліджень оголошує конкурс на присудження Всеукраїнської літературно-мистецької премії «Київська книга року» у 2024 році. Метою цієї проведення цього заходу є підтримка творчих особистостей, визнання авторів, видавництв, представників творчої спільноти, які внесли значний вклад у популяризацію української літератури. Пріоритетні завдання включають підтримку творчості, встановлення високих мистецьких стандартів у національному письменстві та літературній критиці, а також створення умов для творчого зростання.

Для отримання премії розглядаються оригінальні книжкові видання, видані українською мовою протягом останніх трьох років в Україні. Видання, які претендують на премію, повинні бути змістовними та відповідати високим естетичним, художнім та поліграфічним стандартам.

Заявки на премію можуть подавати автори (співавтори) виданих творів, видавництва, видавничі організації, редакції періодичних видань, громадські організації, творчі спілки, літературно-мистецькі об’єднання, заклади вищої освіти, бібліотеки та наукові установи. Документи, що підтверджують видання, разом з трьома примірниками видань у друкованому вигляді, слід надіслати на поштову адресу Інституту: 03150, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3.

Прийом заявок триватиме з 9 березня 2024 року до 1 серпня 2024 року. Оголошення переможців заплановано на 24 серпня 2024 року.

Детальну інформацію щодо участі в конкурсі можна знайти на офіційній сторінці Інституту у Facebook.

Перейти до спискуВерсiя для друку