Головна  →  Новини  →  13 лютого 2024

У 2023 році у Києві соціальну рекламу було розміщено на 7300 площинах міста

У 2023 році у Києві соціальну рекламу було розміщено на 7300 площинах міста

У 2023 році у Києві було розміщено 114 програм соціальної реклами на різноманітні теми, що охопили великий спектр актуальних питань та викликів суспільства. 

Серед найголовнішого — вшанування захисників України та пам'ять про полеглих героїв. Сюжети соціальної реклами нагадували громадянам про величність та жертовність тих, хто захищає нашу країну від агресора.

Значна увага також була приділена проблемі домашнього насильства. Ця соціальна реклама виступала як засіб освіти та попередження, спонукаючи людей бути уважними до цієї проблеми та не мовчати про неї. 

Іншими напрямами соціальної реклами стали застереження від шахраїв в інтернеті, пропагування інклюзивності та заклик бути уважним на дорогах. Ці сюжети відіграють важливу роль у формуванні безпечного та дбайливого суспільства для всіх.

Всього за рік сюжети соціальної реклами було розміщено на 7333 площинах міста, що значно збільшило обізнаність серед місцевого населення про актуальні виклики. Крім того, у 2023 році було забезпечено експонування відеороликів із сюжетами соціальної реклами на моніторах у вагонах метрополітену — понад 50 000, що дало можливість охопити аудиторію у сотні тисяч киян. 

Таким чином, соціальна реклама у 2023 році відіграла важливу роль у формуванні громадянської свідомості та акцентуванні уваги на актуальних суспільних викликах. Сюжети соціальної реклами були спрямовані на популяризацію, здорового способу життя, інклюзивного суспільства, патріотичного виховання, висвітлення важливих історичних дат та програм, спрямованих на захист та підвищення обороноздатності країни. 

Приклади розміщеної соціальної реклами за 2023 рік

Посилання на альбом соціальної реклами за 2023 рік 

Перейти до спискуВерсiя для друку