Головна  →  Новини  →  9 вересня 2021

Для операторів зовнішньої реклами з’явилася можливість обмінюватися первинною документацією в цифровому форматі

Для операторів зовнішньої реклами з’явилася можливість обмінюватися первинною документацією в цифровому форматі

Управління з питань реклами КМДА пропонує операторам зовнішньої реклами скористатися електронним документообігом за допомогою програмного комплексу «M.E.Doc». Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«У місті постійно працюють над тим, аби отримання послуг ставало простішим. Відтепер кожен, хто користується програмним комплексом «M.E.Doc», зможе автоматизувати документообіг із Управлінням з питань реклами», – розповів Валентин Мондриївський.

Він зазначив, що відтепер усе, що знадобиться для обміну документами: програмне забезпечення, доступ до інтернету та кваліфікований електронний підпис.

Начальниця Управління з питань реклами КМДА Оксана Поліщук зазначила, що з цього місяця оператори зможуть відправляти чи отримувати документи просто з дому або офісу. А це і рахунки, і розрахунки коригування до рахунків, і акти користування місцем до Договору, і коригуючі акти, й акти звірки взаєморозрахунків до Договору, а також акти взаємозаліку до Договору.

Вона додала, що в Управлінні щомісяця виставляють понад 3000 рахунків, кожен із яких має пакет документів, що містить від 10 до 500 сторінок.

«Наразі Київ – одне з перших міст України, де стало можливим рекламодавцям обмінюватися з міськими установами первинними документами в електронному форматі. Завдяки діджиталізації таких процесів, як візування, доставка документів та, банально, очікування в черзі, ми значно економимо час. Окрім того, завдяки переходу на електронний документообіг, ми зможемо уникнути затримок через можливі карантинні обмеження», – підкреслила Оксана Поліщук.

За її словами, для переходу на електронний документообіг потрібно надіслати офіційний лист на адресу: 04070, м. Київ, Боричів узвіз, 8 (або залишити у скриньці біля посту охорони за цією ж адресою), у якому підтвердити наявність програми «M.E.Doc» на підприємстві та дати згоду на використання електронних документів, електронного документообігу та електронного цифрового підпису.

Довідково.

Спрощення та прискорення роботи з документами забезпечується в рамках реалізації Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року, ЗУ «Про електронні довірчі послуги» від 05.10.2017 № 2155-VIII, розпорядження КМДА «Про затвердження Положення про комплексну інформаційно-аналітичну систему управління фінансово-господарською діяльністю в м. Києві» від 09.10.2017 № 1249, розпорядження КМДА «Про затвердження змін до Інструкції з діловодства у виконавчому органі КМДА та організаціях, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Києва» від 07.04.2021 № 792.

Перейти до спискуВерсiя для друку